Toimitusehdot

Yleistä

Tuolimies verkkokauppa on Tuolimies Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tuolimies Oy  (y-tunnus 1867785-3).

Osoitteemme on Valimotie 1 C 00380 Helsinki, puhelinnumeromme on +358 29 1700 830 ja verkkokaupan asiakaspalvelun sähköposti on  shop@tuolimies.fi

Tuolimies Oy  pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset pankkikortilla: Op, Handelsbanken, POP pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma SP, S-pankki, Ålandsbanken ja Danskebank. Tutustu tarkemmin maksuehtoihin täältä: Maksuehdot, Paytrail

Hinnat sisältävät veron, alv 24%

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuolto ja postin kuljetuspalvelut, toimitus kotiin/työhön pääkaupunkiseudulla tai nouto myymälästä.

Tuotteet toimitetaan laatikossa. Jos haluatte, että tuote/tuoli kootaan, ilmoittakaa siitä erikseen +358 29 1700 830 tai shop@tuolimies.fi.

Tällaisessa tapauksessa kuljetusvaihtoehtona on ainoastaan Tuolimiehen oma toimitus ja alueena vain pääkaupunkiseutu.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksen yhteydessä ottakaa yhteyttä Tuolimies Oy:n asiakaspalveluun. Sähköposti shop@tuolimies.fi tai puhelin +358 29 1700 830.

Palautukset sovitaan erikseen. Tuotteet palautetaan osoitteeseen: Tuolimies Oy, Valimotie 1 C, 00380 Helsinki (Pitäjänmäki)

 

Takuuehdot

Tuotteilla on tuotetakuu. Tuotteen esittelyssä verkkokaupassa löytyy takuuajat ja -ehdot. Tutustu  ja katso myös tuotetakuut Tuolimies Oy:n verkkosivuilta Takuu

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen shop@tuolimies.fi   tai puhelimitse numeroon +358 29 1700 830