Humantool satulaistuin

158,00  sis. alv 24%

Humantool Satulaistuin soveltuu käytettäväksi lähes kaikilla tuoleilla ja istuimilla.

Kuvaus

Humantool Satulaistuin muuttaa tavallisen työtuolin ergonomiseksi. Se on suunniteltu käytettäväksi esim. perinteisen toimistotuolin päällä. Humantool Satulaistuinta on helppo liikutella tuolilta toiselle – se on pieni ja kevyt, eikä vie paljon säilytystilaa. Satulaistuin soveltuu käytettäväksi lähes kaikilla tuoleilla ja istuimilla. Käytä satulaa toimistossa, kotitoimistossa, käsitöitä tehdessä tai jopa sohvalla tv:tä katsellessa!

Satulan pohjassa on puolipallo, joka mahdollistaa satulan liikkuvuuden lantion liikkeiden avulla eteen, taakse ja molemmille sivuille. Satulaistuin antaa selälle terveellistä liikettä ja opettaa hyvään ryhdikkääseen pystyasentoon. Keinuvat liikeradat sekä tasapainoilu houkuttelevat terveelliseen liikuntaan työn lomassa aktivoiden kehoa ja eri lihaksia työpäivän aikana. Liike lievittää selän jännitteitä, jotka ovat syntyneet virheellisestä istuma-asennosta tai esim. urheilusuorituksesta. Myös niska- ja hartiaseudun kivut vähenevät alaselän paremman asennon myötä.

Humantool Satulaistuin on erinomainen apuväline myös iäkkäille ja liikuntarajoitteisille henkilöille lantion alueen aktivointiin ja vahvistamiseen.

Verkkokaupassa kirjoita istuimen väri ja materiaali kommenttikenttään.