TEMPUR Millenium

139,00 159,00  sis. alv 24%

TEMPUR Millennium SmartCool™ terveystyyny on suunniteltu tarjoamaan täydellistä tukea kaularangallesi sillä aikaa kun nukut.

Tyynyn ergonominen kaareva muotoilu, joka on reunoilta korkea ja keskeltä matala, tarjoaa napakan tuen nukuit sitten kyljelläsi tai selälläsi.

Selinmakuuasennossa pää sijoittuu tyynyn syvennettyyn keskiosaan ja kylkimakuulla niin, että niska saa tukea kohotetusta reunasta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Uusi SmartCool™ päällinen sisältää viilennysteknologiaa, joka siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

Tyynyn täytteessä käytetty ainutlaatuinen lämpöherkkä TEMPUR-materiaali on memory foam teknologian edelläkävijä ja muotoutuu yksilöllisesti tukemaan kehosi pisteitä, ilman painetta ja jännitystä. Tämä tekeekin Millennium terveystyynystä erinomaisen selkä-ja niskakivuista kärsiville.

Anatomisesti muotoutuva tyyny rentouttaa hartiaseutusi ja voit sanoa hyvästi levottomille unille.

 

KUINKA PARANTAA UNTASI OIKEAN TYYNYN AVULLA

Paranna untasi valitsemalla tyyny, joka tukee niska- ja hartiaseutuasi sekä ohjaa asentosi ergonomisesti oikeaksi. Selkärankasi tulee olla mahdollisimman suora, jotta pää ei ole liian koholla ja tyynyn tulee muotoutua napakasti niskan ja hartioiden mukaisesti.

TEMPUR Millennium™ tyynyn ergonominen kaareva muotoilu, joka on reunoilta korkea ja keskeltä matala, tarjoaa napakan tuen nukuit sitten kyljelläsi tai selälläsi. Selinmakuuasennossa pää sijoittuu tyynyn syvennettyyn keskiosaan ja kylkimakuulla niin, että niska saa tukea kohotetusta reunasta.

Tyynyn kokoa miettiessä suositellaan valitsemaan koko hartialeveyden mukaan lähelle omaa paidankokoa. Tämän jälkeen on hyvä kiinnittää huomiota patjasi upottavuuteen. Mitä pehmeämpi patja, sitä enemmän uppoat, joten tarvitset todennäköisemmin pienempää kokoa olevan tyynyn. Jos patjasi on jämäkämpi, niin isomman kokoinen tyyny voi olla parempi

Lisätiedot

Koko

S, M, L