TEMPUR Ombracio -tyyny

195,00  sis. alv 24%

HELMIKUUN KAMPANJASSA MUKANA!

TEMPUR Ombracio -tyynyn siivekäs erikoismuotoilu tekee tyynystä erityisen sopivan vatsanukkujille.

Tyyny sisältää patentoitua TEMPUR-mikrotyynytäytettä, joka muotoutuu kevyesti niskan ja pään muotojen mukaan.

Mikrotyynytäytteen ansiosta tyynyn korkeutta voi muokata, mikä tekee Ombraciosta sopivan tyynyn kaikille nukkujille ja kaikkiin nukkuma-asentoihin.

Uusi SmartCool päällinen sisältää viilennysteknologiaa, joka siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

Kuvaus

Yksilöllinen ergonominen tuki

Tämä tyyny on valmistettu samasta ainutlaatuisesta TEMPUR® Extra Soft -materiaalista kuin patjamme, ja se tarjoaa helpottavaa mukavuutta ja tukea päällesi, niskallesi ja hartioillesi, jota ne tarvitsevat yön aikana rentoutumiseen sekä palautumiseen.

Viskoelastinen materiaali, joka mukautuu yksilöllisesti pääsi, niskasi ja hartiasi muotoihin

Todistettu paineen vähennys rauhoittaa lihaksia

Palaa aina alkuperäiseen muotoonsa käytön jälkeen

 

TEMPUR® tyynynpäälliset – Irrotettavat ja pestävät

Tyynysi on erittäin tärkeä osa terveyttä ja hyvinvointiasi. TEMPUR-materiaali on testattu tunnettuja allergeeneja vastaan. Huoltaminen on helppoa: Tyynynpäällinen on irrotettavissa pehmeällä kankaisella vetoketjulla ja sen voi pestä 40 asteessa. Kun yksi päällinen on pesussa, on kätevää pitää toinen varalla, jotta voit jatkaa hyvin nukuttuja yöunia. Varmistaaksesi parhaat unet joka yölle, suosittelemme lisäämään tilaukseesi myös vaihtopäälliset.